diumenge, 22 de febrer del 2009

Les Corts districte proper


La lluita contra l’exclusió social, ajudar a solucionar problemes de tota mena, enfortir el llaços de cohesió social, atendre a les persones de forma individualitzada, treballar colze a colze amb les entitats de la zona en projectes conjunts relacionats amb l’atenció social, la consideració i canalització del drets que reconeix la llei de la Dependència, això i moltes coses més serà el que passarà dintre d’un any als nous centres de serveis socials de Can Bruixa i de la Travessera de les Corts. L’administració amiga estarà més a prop de la gent.

Dos nous centres de serveis socials obriran les seves portes al districte de Les Corts, la seva regidora Montse Sánchez ha prioritzat , un cop més, el servei a les persones. El Pla d’Actuació del Districte per aquest mandat ja contemplava l’obertura d’aquests dos nous centres, però la gran injecció econòmica aportada per l’aplicació del “Plan Español para el Estímulo de la Economía y el Empleo”, més conegut com Plan Zapatero, ha fet possible l’acceleració del projecte als nostres barris.

El districte ha triat un camí pels fons estatals que beneficiarà als més desprotegits dels nostres veïns i veïnes. La funció integradora del centres de serveis socials és innegable i és un pas més per a la consecució de la proximitat al ciutadà proclamada per l’alcalde Hereu. Els socialistes farem de Barcelona una ciutat encara més humana.

A Barcelona, el fons extraordinari d’inversió en l’àmbit local aporta 282,3 milions d’euros, dels quals se’n invertiran 99,4 en equipaments i serveis a les persones.

1 comentari:

  1. Bona nit company! És realment necessari l'esforç que tots els i les socialistes fem treballant dia a dia per tal que les persones amb risc d'exclusió social no es quedin al darrere dels avenços de la societat en tots els àmbits i matèries.
    És necessari i és la nostra obligació com a socialistes: estar al costat de les persones més desfavorides, treballant amb ells i per ells.

    Una abraçada

    Víctor Cerveto Hernández

    Secretari de Comunicació
    PSC Canet de Mar

    ResponElimina