divendres, 17 d’abril del 2009

Multes, xapata i curs de blocs







Nota previa: Aquesta entrada és el fruit dels deures del curs de blocs que he assistit avui (espero que la Lourdes em posi bona nota).


Avui ha estat un dia ple de diferents activitats. A primera hora anar a La Caixa, he pagat una multa d'aparcament, la primera vint anys! Al despatx a preparar la roda de premsa per presentar la campanya contra la crisi i a corre cuita cap al Museu Picasso. Feia un bon sol, el pati de la cafeteria és un lloc ideal per xerrar amb els periodistes. A les onze és una bona hora per un segon esmorzar, les xapates de pernil són extraordinàries, les recomano de tot cor. Acabada la trobada amb els mitjans, em poso el barret Feria de Abril, el problema de la invasió d'espai s'ha solucionat. Aquest any totes les casetes tenen la façana igual amb ratlles verdes o vermelles, quin avorriment. Em sembla que la feria es farà més llarga que mai.

Migdia de súpers, com cada divendres, avui ha estat ràpid. Dinar amb el Pau, becaineta curta i cap a la segona sessió del curs de blocaires del PSC Les Corts. La forta pluja ha fet que alguns no hagin arribat a l'hora. Hem tingut un parell de baixes per motius laborals. La nostra "mestra", la Lourdes Muñoz, domina el tema, s’explica bé, fa que les coses resultin fàcils. Avui sí que he aprés moltes coses noves, molts truquets. La llàstima és que el temps ha passat molt ràpid i hem hagut de plegar. La Marisa Escuer, la Pilar Solé i la Rosa Garrido han marxat. Ens hem quedat amb en Jaume Moreno i ens hem apuntant al technorati i hem fet de les nostres. A veure si serveix d’alguna cosa, com a mínim, i ja és molt, ens ho hem passat bé.





1 comentari:

  1. Felicitats per la iniciativa. Us recordo a tu i a Lourdes que lescorts.cc posa a disposició de les cortsenques i cortsencs un servei gratuït de blocs.

    Per cert tens un comptador de visites. que genera una publicitat realment molesta i diria que inclús fora de lloc. Et recomano que facis servir el Google Analytics, és molt senzill i complet

    ResponElimina