dimecres, 27 de maig del 2009

Barcelona i la lluita contra pobresa


Ahir es va presentar el Programa d’Acció Contra la Pobresa a la ciutat de Barcelona. En poques paraules, es destinaran més 111 milions d’euros en despeses i gairebé 37 en inversions en deu accions contra la pobresa entre aquest any i el que ve.

L’ajuntament de Barcelona amb Jordi Hereu al capdavant incrementa, encara més els recursos destinats a la lluita contra l’exclusió social. El fet per si sol és important, però també ho és el consens i la participació que s’ha aconseguit amb les principals entitats socials. La satisfacció dins dels moviments socials és palesa.

L’equip de l’Hereu ha treballat colze a colze amb les entitats per combatre les noves situacions i l’agreujament de les anteriors. L’ajuda a la infància, l’augment de places als menjadors, més recursos per a pisos, equipaments pels sense sostre i un llarg etcètera s’han posat sobre la taula. Se’n han buscat solucions.

Estic content, la mesura potser no aportarà cap vot a l’equip de govern, però un cop més s’ha demostrat que es treballa pel bé tots els ciutadans, i també pels més desafavorits. Així és com els socialistes fem ciutat, es com fem país. I que duri ...

1 comentari:

  1. Si hagués de puntuar la iniciativa ho faria amb una Matrícula d'honor. En els moments difícils és quan es demostra qui està al costat de la ciutadania i qui no... i aquesta iniciativa no podria ser més propera a la ciutadania. I pel que fa a les crítiques que he llegit avui de que l'Alcalde no sabia d'on acabarien de sortir els diners per dur-la a terme, és igual d'on els tregui, aquesta despesa es durà a terme...

    ResponElimina