dimecres, 7 d’octubre del 2009

El candidat xavier trias, en minúscula



L’enèsim candidat de CiU a l’alcaldia de Barcelona, en xavier trias, ha llençat una campanya de motivació pel seu electorat cara a les properes eleccions municipals. En xavier trias, assessorat pels seus consellers, va presentar ahir la campanya als mitjans de comunicació.

En xavier trias s’ha volgut creure el resultat de l’estudi d’opinió publicat al Periódico dels darrers dies que li atorga, si tot li va bé, un regidor més que els socialistes. Esperonat pels seus pensa que aquest és el seu moment.

En xavier trias s’ha cregut que la campanya de desprestigi de Barcelona que ell i el seu equip potencien ha fet “forat”.

No entenc com un que vol ser alcalde de Barcelona presenta una campanya amb el nom de la ciutat escrit amb minúscula! Tan poca importància li dóna?

No entenc com un que vol ser alcalde de Barcelona utilitza qualsevol motiu, tingui o no raó, per desprestigiar a la ciutat.

No entenc com un que vol ser alcalde de Barcelona en lloc de fer d’oposició lleial i constructiva, és dedica a empastifar, magnificar problemes i crear mala maror entre els ciutadans i ciutadanes.

No entenc com un que vol ser alcalde de Barcelona no veu que el “forat” que està fent a la ciutat se li tornarà en contra i serà la seva tomba política, l’enèsima tomba convergent a la ciutat.

No entenc com un que vol ser alcalde de Barcelona presenta una campanya amb un despertador que no va a l’hora. Barcelona es mereix un candidat a alcalde que no sap llegir l’hora?

Finalment, no entenc com un que vol ser alcalde de Barcelona no respecta a la ciutat i a la seva gent. No entenc com un que vol ser alcalde de Barcelona, en xavier trias, no s’estima Barcelona.

1 comentari:

  1. Gracies Enric! JO crec que determinades persones estiman malament perque no saben fer-ho de un altre manera. Egoistament i utilitzan més que donan. (no contis les faltes que he fet en quatre ratlles perque puc haver fet cent, o si millor fes-ho i m'ho dius, no escriuré mai bé el catalá)

    ResponElimina