dimecres, 23 de desembre del 2009

Els tripijocs d’en Trias i el Vives


Hi ha dies que un al•lucina, avui n’és un d’ells. He tingut l’oportunitat de llegir les informacions, sobre el pressupost alternatiu que presenta CiU a l’ajuntament de Barcelona, publicades a la pàgina web d’en xavier trias (en minúscula). Estic sorprès, alarmat i indignat.

No entenc com en xavier trias es permet el luxe de presentar-se en públic amb en Antoni Vives, un personatge tèrbol que va simultaniejar la Direcció General de la Fundació Trias Fargas amb la direcció de la campanya electoral del mateix trias, i era el qui rebia els quartos -que molt probablement es van fer servir per pagar despeses de la campanya - d’en Félix Millet i el Palau de la Música. Això vol dir que xavier trias està d’acord amb les “irregularitats” comeses pel Vives?

I vaig una mica més enllà. Si l’artífex dels pressupostos alternatius -que per cert portarien a un greu endeutament de la ciutat- és el mateix Antoni Vives, quins jocs de números, legals o no, haurà fet per tal que tot quadri? Qui serà el Félix Millet de torn? N’està l’ Artur Mas d’acord?

Si us plau, deixem-nos de funambulismes econòmics, deixem-nos de ciència ficció. Sort en tenim que l’aritmètica política a l’ajuntament de Barcelona no permetrà, i espero que per molts anys, l’aprovació d’aquests irreals pressupostos alternatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada