dilluns, 1 de febrer del 2010

Els districte de les Corts és molt més que el camp del Barça!


El divendres passat l’alcalde Jordi Hereu juntament amb els rectors de la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya van inaugurar un seguit de millores urbanístiques i de serveis que s’han fet a la zona que es coneix com el Portal del Coneixement.

En un espai que inclouria més o menys tota la zona universitària als dos costats de la Diagonal, s’han fet més de 6 reurbanitzacions de carrers, dues biblioteques universitàries, un centre de recerca, un aparcament provisional per a 600 places, instal•lacions esportives, el Parc científic... Remodelacions, reformes, noves construccions en espai on en surten beneficiats no només els membres dels campus de les dues universitats si no també els veïns i veïnes de les Corts que veuen com el campus s’integra en la trama urbana de la ciutat.

Lamentablement el fet que el dia anterior a les inauguracions s’hagués aprovat a la comissió d’urbanisme de l’ajuntament de Barcelona el pla del Barça , han fet que tots els comentaris de la premsa hagin obviat un fet també molt important pel districte de les Corts – i per a la ciutat- com és la nova urbanització de tota una zona del barri. Un nou “favor” de la premsa en no comunicar en profunditat les transformacions i millores de la ciutat. Quan s’assabentaran que fora del Barça també hi ha vida?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada