dilluns, 14 de març del 2011

Humor polític. Els invents d’en Trias (3): Els gossos escombra


Preocupat com està en Xavier Trias -l’etern candidat de CiU a l’alcaldia de Barcelona- per l‘estat de la neteja de la ciutat ha tingut un gran pensada per tal d’abaratir el manteniment de la pulcritud dels carrers. Ha decidit regalar a tots els jubilats i jubilades de la ciutat un parella de gossos Komondor.

Segons Trias, els gossos Komondor -apart de servir per entretenir a la gent gran- un cop ensinistrats es podrien utilitzar per escombrar gratuïtament els carrers. El pla elaborat per l’equip d’en Trias passa primer per l’habilitació de centres d’ensenyament per canins a tots els districtes de la ciutat; s’aprofitaran els espais i edificis que quedaran lliures pel tancament que hauran de fer de les escoles públiques degut a la gran retallada que està fent el govern de CiU. Un segon pas serà que els gossos, que es caracteritzen per tenir un pel mol llarg i amb aspecte similar al d’una “fregona” o d’una “mopa”, hauran d’aprendre a arrossegar-se pel terra. Finalment el tercer pas serà que els jubilats treguin a passejar els seus gossos pel barri, els gossos desplaçant-se arran de terra recolliran amb els seus grans pels tota la brutícia dels carrers.

Una gran troballa: la ciutat neta i els jubilats distrets en una sola acció, tot amb un mínim cost. Un cop més el votants d’en Trias han d’estar contents de les magnífiques propostes del seu líder.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada