dijous, 21 d’abril del 2011

Humor polític. Els invents d’en Trias (6). La fustabicicleta


Quan no es una cosa és una altra, els convergents barcelonins mai estan d’acord amb res. Però si d’alguna cosa destaquen en la seva oposició és l’especial mania que tenen al servei de transport en bicicleta -el Bicing- a Barcelona.

Avui mateix el regidor Eduard Freixedes, ha tornat a criticar: “CiU carrega contra el Bicing”. Freixedes, entre d’altres coses ha explicat que ha arribat el moment d'impulsar un replantejament d'aquest sistema per tal de millorar la seva eficàcia.

Tot fa pensar que des de l’equip d’en Trias, l’etern candidat a l’alcaldia de Barcelona, tenen una carta amagada. Fonts properes a l’aspirant parlen de la propera presentació d’un nou prototip de bicicleta que, segons els seus promotors, haurà de revolucionar el món de les dues rodes a la ciutat de Barcelona. Desprès de moltes indagacions, hem aconseguit part del dossier secret: es tracta d’una bicicleta revolucionària, aerodinàmica i lleugera, feta només amb peces de fusta. Aquí en teniu una foto del nou vehicle futurista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada