dimarts, 19 d’abril del 2011

Un foc que aclareix moltes coses


Dimarts 19 d’abril, un brètol o un pertorbat –les diferents versions encara no ho acaben d’aclarir- ha calat foc a la cripta de la Sagrada Família. Sortosament, a part de l’ensurt i la gran fumarada, no s’ha de lamentar grans danys personals. Sembla però que la sagristia de la cripta ha quedat força malmesa i caldrà reconstruir-la.

L’alcalde Jordi Hereu ha interromput la seva activitat programada per visitar el lloc dels fets interessar-se per la situació, mentre Xavier Trias estava fent campanya al districte d’Horta. Simptomàtic. Trias calculant que no pot treure cap rendiment electoral de la situació ha decidit passar de tot i seguir “predicant”. Recordeu, en canvi, la seva oposició al túnel de l’AVE? Recordeu les continues crides alarmistes d’en Trias al•ludint el perill que corria la Sagrada Família? Recordeu que Trias va callar quan, com deien els estudis del tècnics, la tuneladora va passar pel costat de la Sagrada Família i no va passar res?

Sempre he tingut la sensació que en Trias era bel•ligerant contra el túnel per tal d’aglutinar un sector de població que d’una manera legítima creia en el possible perill. Sempre he cregut que a en Trias no li importava la seguretat del temple, el que volia era treure’n profit. Qualsevol cosa per treure’n rendiment electoral.

Amb l’actitud d’avui d’en Trias s’han aclarit les coses. Un incendi ha servit per clarificar el panorama, si no pot treure suc electoral en Trias no mourà un sol dit, sense rèdit no interessa.

Avui el foc purificador ha actuat i ha desemmascarat al candidat Trias.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada